Kunststof schuifpui op maat laten monteren

Een kunststof schuifdeur is een waardevolle en sfeervolle toevoeging in iedere woning. Het verbindt uw interieur en uw tuin en creëert een geheel. Wilt u graag dit mooie resultaat bereiken? Laat uw kunststof schuifpui door HH Kozijntechniek plaatsen en wees verzekerd van écht vakmanschap.

Een prachtige brug van tuin naar huis

Bent u al bekend met de onmiskenbare pluspunten van een schuifpui van kunststof? Denk maar eens aan genieten van een prachtig uitzicht op uw tuin, een overvloed aan daglicht welke uw woning op natuurlijk wijze verlicht, iedere dag frisse lucht in uw huis…. Om optimaal te genieten van deze voordelen, is een vakkundige montage en een goede afwerking belangrijk. Wij zorgen voor een hoogwaardige constructie van uw kunststof schuifpui met maar liefst 10 jaar garantie.

Montage op maat

Het zelf plaatsen van een schuifpui is complex. Het monteren vraagt namelijk om specialistische kennis en kunde. Wanneer u zelf dit karwei onder handen neemt, loopt u het risico op fouten bij het inmeten, het monteren of de afwerking. Voorkom torenhoge schadekosten en wees verzekerd van een veilige en stabiele constructie. Onze vakmannen helpen u graag van A tot Z verder.

We starten bij een goede uitvoering van de voorbereidende werkzaamheden. Immers is een goede voorbereiding het halve werk. Wilt u een glazen schuifpui? Om welke afmetingen gaat het? Wat voor soort schuifdeur wilt u? Nadat we de ruimte hebben ingemeten, kunnen we aan de slag. We kennen als geen ander de materiaaleigenschappen van kunststof en weten hier dan ook vakkundig mee om te gaan. Het resultaat is een inbraakveilige, goed isolerende en kwalitatief hoogwaardige kunststof schuifdeur met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is gelaagd glas. Bij beschadigingen hieraan heeft u geen last van glasscherven, maar enkel van scheuren in uw glas.