Dakkapel op maat

Een dakkapel is een ideale oplossing om uw woning van meer ruimte en licht te voorzien. Het mooiste resultaat verkrijgt u daarbij wanneer de dakopbouw volledig geïntegreerd is in uw woning. Met onze professionele werkwijze regelen wij van HH Kozijntechniek voor u een traditionele dakkapel in Gouda, volledig op maat.

Traditionele dakopbouw gemaakt met vakmanschap

Wij beschikken over echt vakmanschap en uitgebreide kennis. We maken een dakopbouw op uw dak met losse bouwmaterialen. Allereerst verwijderen we de dakpannen en het dakbeschot en bouwen we een basisconstructie. De kozijnen plaatsen we hierin. De wanden en boeidelen werken we af met kunststof. Vervolgens werken we de dakopbouw af met goede, waterdichte dakbedekking. Onze vakmannen ontzorgen u van begin tot eind, en werken de opbouw zowel van buiten als van binnen helemaal af. Binnen een week is uw woning voorzien van een prachtig dakkapel op maat!

Ontwerp naar uw wens

Wat voor soort dak u ook heeft, een traditioneel gebouwd dakkapel is in alle gevallen geschikt. Wel vraagt werken met een dakkapel om specialistische kennis en kunde, wat wij uiteraard in huis hebben. Wij passen de opbouw volledig aan op de constructie van uw huis. Doordat het volledig maatwerk is, kunnen we ons goed focussen op de details. Dit maakt uw opbouw niet alleen mooier, maar tevens beter van kwaliteit. De uitbreiding van uw dak kunnen wij helemaal naar uw wens regelen. Het ontwerp, de materialen en de afmetingen worden gemaakt naar zoals u dat wilt.