Kozijnen voor iedereen

Omdat iedereen graag naar zijn eigen wens woont, levert HH Kozijntechniek voor elke smaak een passend kozijn. Lees hieronder over de vele keuzes die je kunt maken voor het samenstellen van uw kozijnen op maat. Bij nieuwe kozijnen bepaalt het profiel de uitstraling. Wij leveren vier verschillende soorten profielen.

Blokprofiel
Schuin profiel

Dit blokprofiel lijkt het meest op een klassiek houten kozijn. Dit blokprofiel wordt in Nederland het meest toegepast en is enkel uitvoerbaar in een rechte haakse verbinding. Dit type kozijn heeft meerdere en ruimere luchtkamers waardoor het een verbeterde isolerende werking heeft.

Een schuin profiel is een diep kozijnprofiel, net als het blokprofiel. Het schuin profiel loopt echter schuin af, waardoor deze aan de voorzijde wat minder hoekig oogt dan het blokprofiel. Dit type kozijn heeft meerdere en ruimere luchtkamers waardoor een verbeterde isolerende werking optreedt.

Vlakprofiel
Slank profiel

Het vlakprofiel heeft door zijn simpele en strakke vormen een slank en modern uiterlijk. Het is even breed dan het blokprofiel en het schuinprofiel, maar minder diep. De ranke uitstraling hiervan past uitstekend bij moderne woningen.

Een slank profiel is het kleine broertje van het vlakprofiel dat een stuk smaller oogt. Het is het meest ranke kozijnprofiel. Wanneer u maximaal daglicht wenst, is dit type profiel de ideale oplossing.

Houtnerfstructuur

Om de kozijnen nog verder af te stemmen op uw type woning, kunt u kiezen voor een houtnerfstructuur. Zo zijn kunststof kozijnen niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. Door een speciale filmlaag zijn de kozijnen krasbestendig en ongevoelig voor verkleuring. Ze behouden hun uitstraling en de kozijnen hoeven niet geschilderd te worden.

 

Leverbaar in bijna alle RAL-kleuren

Wij leveren kozijnen in bijna elke gewenste kleur. Crème, donkergroen, blauw, antraciet en lichtgrijs zijn onze standaardkleuren. Tegen een kleine meerprijs zijn echter ook alle andere RAL-kleuren mogelijk. De kleuren worden met het profiel versmolten, zodat deze ook in houtnerfstructuur uitgevoerd kunnen worden.

 Garantie

Op kunststof kozijnen krijgt u een fabrieksgarantie van 10 jaar. Voor hang- en sluitwerk van deuren en hef-schuifpuien kunt u rekenen op een fabrieksgarantie van 2 jaar.