horren

Raamhor of hordeur plissé volledig op maat

Bescherm uw woning tegen pollen, insecten en vuile stofdeeltjes van buiten. Horren vormen een uitstekende oplossing. Wij plaatsen een plissé hordeur helemaal op maat, afgestemd op uw voorkeuren en verlangens.

De oplossing tegen insecten en pollen

Een hordeur is een onmisbaar onderdeel in uw woning, zeker wanneer de warme maanden aanbreken. Een huis vol insecten en pollen wilt niemand, en wij gaan dat tegen met de secure montage van een inzethor op maat. Niet alleen plissé horren voor deuren weren insecten, pollen en stofdeeltjes. Zodra u uw ramen openzet, komen er alsnog vervelende beestjes naar binnen. Met een raamhor kunt u met een gerust hart uw huis luchten, koelen en voorzien van frisse zuurstof, zonder dat daarbij kleine ongewenste bezoekers uw woning binnenkomen vliegen.

Vakkundige montage en goede afwerking

Een inzethor vormt de poortwachter van uw woning. Echter om optimaal resultaat te hebben, is vakkundige montage en hoogwaardig vakmanschap noodzakelijk. Heeft een inzethor een beschadiging? Is de sluiting van uw deur niet helemaal goed? Is het gaas niet goed vastgemaakt? Het zijn allerlei situaties waarbij pollen en insecten nog steeds uw woning in kunnen komen. Laat daarom uw plissé horren plaatsen door ons. Kiertjes, gaatjes of andere geringe openingen zijn uit den boze. We plaatsen uw raamhor en/of hordeur plissé naadloos en met uiterste vakkundigheid.